Gaszto partnereink közreműködésével vendégeink részére borvacsorát tartunk, ahol borainkat ahhoz illő ételekkel kínáljuk. A programot minimum 12 fővel tudjuk megtartani.
A borvacsorát igény szerint, előzetesen egyeztetett, illetve általunk javasolt étel és bor párosítással, idény jellegű alapanyagok felhasználásával kínáljuk bemutatva a borokat, illetve a borászatunk történetét, technológiáját. Igény szerint 5-9 borral.
Tételek:
- Pinot Noir Rosé félszáraz
- Dunántúli Királyleányka száraz
- Dunántúli Chardonnay félédes
- Dunántúli Rajnai Rizling száraz
- Pölöskei Muskotály száraz
- Zengő
- Generosa
- Ezerjó
Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne baráti társaságával egy hangulatos gasztro programot megélni, a lenti elérhetőségeken várjuk jelentkezését!
Borvacsorát igény esetén élőzenével színesítjük.
Tartson velünk és ízlelje meg a Bakony kincseit!