Elegáns, hagyományos, virágos, reduktív.

Ezerjó

Ezerjó

Ezerjó borunk reduktív eljárással készült. Fajtajelleges íz és illatvilággal, karakteres savakkal, visszafogott, virágos illatjegyekkel szalmasárga színvilággal, közepes alkoholtartalommal bír. Hagyományos, elegáns bor.

Az ezerjó hagyományos magyar szőlőfajta, a Móri Borvidék zászlósbora. Fajtajelleges ezerjó borunk több borversenyen is aranyérmes minősítést ért el, a 2022 -es évjáratunk legjobb „versenybora”. Legkiemelkedőbb eredménye az országos Syngenta borversenyen elért aranyérem. Bár a fajtát tapasztalatunk szerint némi előítélet övezi a main streem fogasztói körben, a palack külleme és a bor értékei is borászatunk egyik legkiemelkedőbb tételévé teszik. Bizton állíthatjuk, a száraz borok kedvelői nem fognak csalódni benne.

Rendelési folyamat

 • 1. lépés
  Kapcsolatfelvétel

  Ha felkeltettük érdeklődésedet, lépj kapcsolatba velünk a kapcsolati oldalon feltüntetett telefonszámokon, vagy email címen keresztül.

 • 2. lépés
  Visszaigazolás

  Rendelésed rögzítésre, és visszaigazolásra kerül email-ben a szállítási mód, és a fizetési lehetőségek egyeztetésével.

 • 3. lépés
  Csomagküldés

  A megrendelt terméket futárszolgálat segítségével elküldjük, vagy átadjuk neked.

Szeretne a borokhoz jutni?

Boraink megvásárolhatók Fehérvárcsurgón a Zámbó Cukrászdában és a Csurgó Csemegében, illetve elérhetőségeinken várjuk megrendeléseiket!